Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Smartvision Ds-n820 Mod Firmware By Mtz
Softpedia Discussion Board > Softpedia Board > DivXpert Firmwares
Pages: 1, 2
acer
For a first problem answer could be way of encoding film.I have same player,picture is ok: Some movies have problems with these bugs but i thing is reasen encoding of the movie not player.
Consering subtitles try to convert subtitles to .SRT format if they are in .SUB format with subtitle workshop
tonyzg
Thanks for your answer. The first problem is in decoding of movie, not in encoding, because the same movie doesn't look that bad on Cyberhome 462 (on the contrary, it is considerably better) as on the Smartvision 820. Probably something wrong with firmware...

And yeah the solution for second problem is to have subtitles in :srt format because I didn't have missing letter problem with those type of subtitles, only with .sub
But that too is problem with firmware... I guess someone will repare this in future releases.
Anyway it's easy to convert them so it won't be that much of a problem to me.

Thanks (Hvala) for confirming that second problem was in the type of the subtitles.
POi
Any news regarding the .sub problem ?

(Saw you corrected the problem in another firmware).

Keep up the great work!
ribica2102
I send some pictures for people who have problem with RS232 cable and hardware upgrade.
acer
Does anyone knows anything about new Smartvision divx player model y4312. My frend boughtit yesterday,and we do some tests.
About reading dvds is ok,dvd full mp3 works fine(only tags and name of folders are not full),divx on dvds work ok,subtitle size is ok.
Only think is not good is position of subtitles,i think that should be closer to bottom of TV.
ribica2102
Smartvision divx player y4312

this player based on chip:
ESS VIBRATTO II
ES 6629F

acer
QUOTE(ribica2102 @ Sep 16 2005, 19:41)
Smartvision divx player y4312

this player based on chip:
ESS VIBRATTO II
ES 6629F
[right][snapback]10956[/snapback][/right]

What is meaning Sanyo Sony on PCB?
Is it maybe Sanyo Sony electronic coolspeak.gif
ribica2102
Thanks Mtz I solve the bug with non displaying the first
letter in .sub on Smartvision DS-N820 player.
Patched firmware is heare:

tonyzg
QUOTE(ribica2102 @ Dec 5 2005, 20:27)
Thanks Mtz I  solve the bug with non displaying the first
letter in .sub on Smartvision DS-N820 player.
Patched firmware is heare:

How do I burn this image? There is only .bin file, shouldn't there be a .cue file too?

Thanks

acer
QUOTE(tonyzg @ Dec 21 2005, 09:07)
How do I burn this image? There is only .bin file, shouldn't there be a .cue file too?

Thanks
[right][snapback]14685[/snapback][/right]

It seems that something is missimg in zip file
Berto
I need firmware for Smarvision DS-N820! I find some older firmwares for this dvd player, but there are still some problems to fix(i don't know how).
I hear that exist some version with croatian meni( I'm from Croatia), and that solves some problems!

Thank's!

Berto
I need firmware for Smarvision DS-N820! I find some older firmwares for this dvd player, but there are still some problems(Bitstream & region code, sub) to fix(i don't know how).
I hear that exist some version with croatian meni( I'm from Croatia), and that solves some problems!

Thank's!

ribica2102
look at this page http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=869&st=40
(tu imas sve o smartvisionu promjena region koda i opis zasto se trenutno nemoze rjesiti bitstream i sub
kod suba je rjeseno prvo slovo jos uvijek ostaje problem ogranicenja 60 znakova,hrvatski izbornik je rješen kao i zoom ikona ,i pregled proteklog vremena)

Berto

Bok ! hvala na savjetu uspio sam rijesit dio problema , bitstrem i sub rijesim prije nego snimim film pa je to ok ! Ali ova sa region code nisam uspio ,pronasao sam ovo na onom linku sto si mi poslao i probao ali nije islo " -Open/Close -> Setup -> go to Preferences(ovo mi nije jassno nemam u setup-u tu opciju , mislim ne kuzim) -> press: 1379 -> choose your region (0)(ne mogu tu promjenit ja imam 2) -> Enter (Play)

,
skinuo sam sa onog linka sta si stavio zadnji firware , ali još uvjek mi prikazuje proteklo vrijeme , region code jje na 2 i izbornik je engleski (meni ne smeta ali nekoristim samo ja dvd-player pa..) ako imas ti taj firmware ili znas gdje bi ga mogao dobit bio bi jako zahvalan??

Inace zahvaljujem se i na ovome !!

P.S. Inace sam novi u ovom svemu(forumi i to sa dvd-om) pa mozda jos neke stvari ne kuzim tako da mozda neke stvari koje su ocite ne nalazim!
Pozdrav

alwaysconnected
Please stay in english languages so every one can read this information

AC
monera
QUOTE(acer @ Dec 21 2005, 10:41) [snapback]14689[/snapback]

It seems that something is missimg in zip file

No posts for a long lime happy.gif but just now i realized that there was an upgrade to my electronia DS-820! I saw this post and there seems to be a problem with the zip file. Has someone updated a ds-820 sucessfully with this firmware? (this last zip) or can give me a link with the firmware that reads subtitles?

Best Regards laugh.gif
ribica2102
This is iso file to burn firmware it is the last version with zoom icon disappear end elapsed time not appear .Still stay bug for .sub extension 60 chr limit.
Mtz
monera have another player: Electronia, not Smartvision. Electronia have another SERVO. You can find the original Electronia firmware on my original firmwares page.

ribica2102, if you have a serial cable send me a PM.

enjoy,
Mtz
softpeder
QUOTE(Berto @ Feb 4 2006, 00:33) [snapback]16315[/snapback]

Bok ! hvala na savjetu uspio sam rijesit dio problema , bitstrem i sub rijesim prije nego snimim film pa je to ok ! Ali ova sa region code nisam uspio ,pronasao sam ovo na onom linku sto si mi poslao i probao ali nije islo " -Open/Close -> Setup -> go to Preferences(ovo mi nije jassno nemam u setup-u tu opciju , mislim ne kuzim) -> press: 1379 -> choose your region (0)(ne mogu tu promjenit ja imam 2) -> Enter (Play)
ZA ONE KOJI (UNATOC SVEMU) NISU SKUZILI KAKO POSTAVITI REGION 0 (=region free)
(a i ja sam taj do maloprije unatoc tome što nisam baš newbie nego eto, malo JE! zbunjujuce... )
poslije tipke "SETUP" ide STRELICA DESNO NA DALJINSKOM! (nije nikakav "tajni meni", opcija koja ce se roll-up pojaviti poslije regularnih a zaslugom novog firmwarea ili slicno cudo koje mozes ocekivati...)- znaci: setup, pa strelica desno do "Preference Page"(Ostale postavke), utipkaj 1379; otvara se servisni meni U KOJEM MOZES gore dole strelicom ili utipkati zeljeni broj regije (zelimo 0 zar ne?)... stisni tipku "enter/play" za potvrdu. Ponovno "setup" za van.
Naravoucenije: "General Setup Page" unatoc nazivu je samo jedna od stavki glavnog-horizontalnog menija. cursing.gif
Strelica desno kruzi po "horizontalnom - glavnom- meniju", ukrug izmedju opcija:
"General Setup Page"/"Audio Setup Page"/"Video Setup Page"/"Preference Page"/"Password Setup Page"/""(Exit Setup Menu)/...
odnosno, "***Opće postavke ***"/"*** Namjesti zvuk ***"/"*** Postavke video signala ***"/"*** Ostale postavke ***"/"*** Postavke lozinke ***"/""(izlazak)/... ako imate zadnju verziju firmwarea SA hrvatskim menijem (i to aktivnim).
A glede tog firmwarea:
POSTOJI PATCHIRANA ("ZADNJA") "Mtz v05" VERZIJA KOJE NEMA NA LEOVOM SITE-U!
Ljudi, steta truda i napora ako ta zadnja verzija nije dostupna, pa jos pred kraj ne informirate ljude o cemu se radi... Ja sam mjesecima bio uvjeren da imam zadnju verziju (.5 naravno), a da se ustvari ekipa malo zaletila s ovim "region free" forama i HR menijem, pa da ih je naprosto bilo sram priznati da to ne fercera...
Ma decki su super u PRAVOM poslu, ali izgleda vise nisu imali snage u finishu objasnit stvar do kraja ;p.
U svakom slucaju, RESPECT.
skinuo sam sa onog linka sta si stavio zadnji firware , ali još uvjek mi prikazuje proteklo vrijeme , region code jje na 2 i izbornik je engleski (meni ne smeta ali nekoristim samo ja dvd-player pa..) ako imas ti taj firmware ili znas gdje bi ga mogao dobit bio bi jako zahvalan??
E UPRAVO SE O "TOM" LINKU RADI:
Posto su se ljudi pri dloadanju trudili paziti na razliku izmedju servo 31.01/31.05, nisu primjetili da je na
http://evoleo.no-ip.com ili http://free-zg.htnet.hr/chater/ (link sa npr http://www.elitesecurity.org/tema/96587/0) GOTOVO ZADNJI ali ipak ne-updateani "do kraja" firmware.
Morski Pas koji je obavio lavovski dio posla na firmware-u "sukrivac" je za ovu gresku - na prvoj strani topic-a! (osim Leo Pola koji nije updateao site):
Sve do sada rečeno o ovom playeru pročitajte na obnovljenim stranicama Lea:
...s time da je naglasak bio na "do sada" ali NE i "ubuduce"! Mda... zvucalo je kao "sve oko DLa posljednjeg firmware-a od sada na Leovoj strani." 03.05.2005.
One lukavije docekalo je na http://board.softpedia.com/index.php?showt...869&mode=linear slijedece minsko polje (obrati paznju na datum):
QUOTE(ribica2102 @ Feb 3 2006, 22:12) [snapback]16312[/snapback]

look at this page http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=869&st=40
(tu imas sve o smartvisionu promjena region koda i opis zasto se trenutno nemoze rjesiti bitstream i sub
kod suba je rjeseno prvo slovo jos uvijek ostaje problem ogranicenja 60 znakova,hrvatski izbornik je rješen kao i zoom ikona ,i pregled proteklog vremena)
...i salje naseg Bertu i ostale ovcice na topic od Mar 23 2005, stariji od firmwarea na Leovoj stranici. A sve zato jer Berto umjesto da rekno "ocu novi firmver" zapoceo sa "there are still some problems (Bitstream ...) to fix" deadtongue.gif
(trazeni) link bi trebao biti (Dec 5 2005!!!!) http://board.softpedia.com/index.php?showt...6312?entry14150
odnosno sam firmware "MTKv5_3101_pach_sub.zip" kao bin-only @ http://board.softpedia.com/index.php?act=A...ype=post&id=497
...i kao nero iso image @ http://board.softpedia.com/index.php?act=A...pe=post&id=1127
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.